Pride and prejudice - Degnan-Veness, Coleen (Penguin Books, 2019)
Idylická románová komedie z anglického venkovského prostředí je lehce ironickým příběhem o rodinných vztazích mezi příslušníky středostavovské společnosti. Zjednodušené převyprávění pro mírně pokročilé angličtináře.