Deník mopse. - May, Kyla (CPress, 2021)
Sněží! Bella je u vytržení, Bubi její nadšení ovšem nesdílí. Vždyť sníh studí, je mokrý, a navíc to na něm pěkně klouže! A k tomu všemu se do vedlejšího domu přistěhoval kluk, který má děsivé, obrovské zvíře.