Story Cubes. Záchranáři
Hoďte třemi kostkami a vytvořte dramatické příběhy záchranných akcí. Hra, ve které nejde o vítězství, pro jednoho a více hráčů od 6 let. Nejlépe funguje v kombinaci s dalšími sadami Příběhů z kostek.