Bagr Mates : interaktivní mluvící kniha - Králík, Marcel (Albi, 2022)
Myslíte si, že se na stavbě nemůže nic stát? Tak to jste ještě neslyšeli o stavbě, kde je stavbyvedoucí pan Makovička. Mluvící tužka o bagru Matesovi.