Hravá čísla : interaktivní mluvicí kniha - Drobný, Libor, 1984- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2022)
Interaktivní kniha pro použití s elektronickou tužkou seznamuje děti s čísly a naučí je počítat do dvaceti.