Milion bilion vánočních skřítků - Motai, Hiroko, 1972- (Prach a broky, 2020)
Půvabný příběh o vánočním skřítkovi, který se nebál požádat o pomoc, když pochopil, že na svoji práci sám se svým sobem nestačí.