Slečna Marplová : dvanáct nových případů - Christie, Agatha, 1890-1976; Čermák, Jan, 1962-; Petráková, Hana; Volhejnová, Veronika, 1962-; Alderman, Naomi, 1974-; Bardugo, Leigh, 1975-; Griffiths, Elly, 1963-; Cole, Alyssa, 1982-; Foley, Lucy, 1986-; Kwok, Jean.; Haynes, Natalie, 1974-; McDermid, Val, 1955-; et al. (Euromedia Group, 2022)
Sbírka detektivních povídek anglo-amerických autorů, které spojuje hlavní hrdinka, slečna Marplová.