Úžasnější za 2 týdny : na rovinu, kdo má dneska čas? - Peacock, Gabriela, 1979- (Esence, 2022)
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, přichází s převratnou knihou, která umožní cítit se skvěle každému z nás bez ohledu na to, jak hektickým stylem života žijeme.