Nevšední zápisky ze Šanghaje - Mohelský, Lukáš, 1984- (Pointa, 2022)
Autor ve svém cestopise popisuje svůj pracovní pobyt v Šanghaji, rodinné zážitky a peripetie i poznávání čínské mentality, kultury, lidí v Šanghaji či každodenního života.