Svědectví oběšence - Granger, Ann, 1939- (Viktoriánská detektivka, 2023)
Detektivní román z viktoriánské Anglie s manželskou dvojicí - inspektorem Scotland Yardu Benjaminem Rossem a jeho ženou Lizzie.