Julie a žralok - Hargrave, Kiran Millwood, 1990- (Slovart, 2023)
Desetiletá Julie se s rodiči stěhuje na maják na jednom ze shetlandských ostrovů. Lyrický příběh o rodině, duševním zdraví a obdivu k přírodě.