Doprava : encyklopedie Larousse : knížka, kterou budete číst znovu a znovu! - Besson, Agnes (Pikola (Euromedia), 2023)
Přehledná encyklopedie dopravních prostředků seznámí děti s nejrůznějšími variantami dopravy od historie až po budoucnost.