Bridgertonovi. - Quinn, Julia, 1970- (Ikar, 2022)
Romantický příběh z Anglie počátku 19. století vypráví o svobodné sedmadvacetileté šlechtičně, která si začne dopisovat s ovdovělým vzdáleným příbuzným a jejich dopisy vedou až k sňatku. Knižní série se stala inspirací pro původní seriál Netflixu.