Čeští spisovatelé - Volhejnová, Veronika, 1962- (Odkaz (Fragment), 2005)
Další díl populární edice Odkaz, ve kterém se čtenáři seznámí z nejvýznamnějšími představiteli české literatury od jejích počátků až po 20. století. Literární a obrazové portréty autorů jsou doplněny výjevy z jejich proslulých děl.