Nešťourej se v nose, aneb, Etiketa pro děti : společenská hra pro děti od 3 let o tom, proč a jak se k sobě hezky chovat (4Bambini, 2019)
Cílem hry je nabídnout dětem a rodičům bezpečný prostor pro společné objevování principů, na kterých stojí naše společné soužití.