Dobble Friends (ADC Blackfire Ent., s.r.o., 2018)
Dobble je zábavná postřehová hra pro široké spektrum hráčů. Hra obsahuje 55 karet, na kterých jsou různé předměty. Na dvou kartách je vždy jeden společný předmět a na vás je, abyste co nejrychleji poznali který. Hra má celkem pět různých modulů jak ji hrát, ve všech však budete potřebovat rychlost!