Ruměnička Lipůvka a její kamarádi - Socha, Radomír, 1946- (Advent-Orion, spol. s r.o., 2022)
Pohádkový příběh o ploštici ruměnici pospolné a dalších jejích přátelích, který nás provede hmyzím světem od jara do zimy.