Moje léčivé rostliny na zahradě a kolem plotu - Vytásek, Vláďa, 1961- (Eminent, 2023)
Začněte se kolem sebe dívat pozorně, protože ze zkušenosti vím, že rostlina, která nám chce pomoci, se někdy objeví na zahrádce sama. Mnohdy zaznamenáme její energii jako slabý záblesk nebo úsměv na nás. V této knize se setkáte s rostlinami, které možná důvěrně znáte. Některé k vám přečnívají od sousedů a jiné rostou na zahradě nebo kolem plotu často úplně bez povšimnutí. Uvádím tady i léčivé byliny, keře a stromy, které si můžete vysadit, protože u vás najdou ideální podmínky ke svému růstu. Některé z nich doporučuji i k domácímu pěstování.