Povíš mi to? : hravé rozšiřování slovní zásoby - Stará, Ester, 1969- (Mladá fronta, 2023)
Kniha speciální pedagožky, logopedky a autorky dětských knih Ester Staré a ilustrátora Milana Starého nenásilně a zábavnou formou podněcuje mluvní apetit, rozvíjí vyjadřovací schopnosti, slovní zásobu a jazykový cit dítěte