Geniální potraviny : jídlem proti špatné náladě, únavě, mozkové mlze a demenci - Lugavere, Max, 1982- (Žádná velká věda, 2023)
Kručí vám v mozku? Začněte ho krmit pořádně! Olivový olej, avokádo, borůvky, hořká čokoláda, vejce, divoký losos, hovězí z pastvy, tmavá listová zelenina, brokolice, mandle. Seznam deseti geniálních potravin není tajemstvím, tak proč ho neprozradit rovnou. V knize se toho totiž dozvíte mnohem víc: