O ZOO : sestav příběh a vyprávěj
O zoo je zábavná hra pro celou rodinu, která dětem rozšiřuje slovní zásobu a probouzí v nich touhu vymýšlet neustále nové příběhy.Seznamte se - sloník Toník a jeho dlouhý chobot. Vydejte se s ním na cestu po zoo. Zjistíte jaké má kamarády a proč mají ostatní zvířátka jeho chobot tolik rády. Obsažené velké dílky puzzle jsou volně kombinovatelné. Vznikne tak nepřeberné množství příběhů. Součástí hry je dřevěná figurka.