Kdo ví, kde budu zítra - Šídlo, Jindřich, 1972- (Voxi, 2020)
Tomáš Etzler, spolupracovník americké CNN, bývalý reportér České televize v Číně a držitel řady ocenění včetně ceny Emmy, a uznávaný komentátor, taktéž držitel několika novinářských cen, Jindřich Šídlo. Dva ostřílení žurnalisté spolu diskutují o novinářské profesi a o řadě dalších vážných i méně vážných témat.