Nenávist - Lagercrantz, David, 1962- (Euromedia Group, 2023)
Novodobý Sherlock Holmes profesor Hans Rekke a mladá policistka Micaela Vargasová už podruhé spojí síly, aby vyřešili další případ. Pátrají po ženě, která má být už čtrnáct let pohřbená. A další mrtví se probouzejí...