Jak obejmout ježka - Bauer, Jana, 1975- (Modrý slon (Meander), 2023)
Milý příběh malého ježka, který touží po pravém přátelství. Bohatě ilustrovaná knížka ke společnému čtení a prohlížení rodičů s dětmi.