Fotbalovník : 66 nejslavnějších fotbalistů a co o nich vědět - Feldstein, Petr, 1943- (Práh s.r.o., 2023)
Nejslavnější fotbalisté všech dob v nejpřehlednějším podání. Víte, že Lionel Messi trpěl jako dítě poruchou růstu, že držitel Zlatého míče nejlepšího fotbalisty roku se stal prezidentem své země a že Petr Čech hrál v devíti letech v televizním seriálu jednu z hlavních rolí? Dozvíte se, kdo je rekordmanem v počtu vlastních gólů, který fotbalista má přezdívku Černý panter, komu je přičítán vynález tzv. padajícího listu nebo co znamená robinzonáda či placírka. Přečtěte si vše zajímavé a důležité o největších hvězdách světového fotbalu dvacátého a jednadvacátého století.