Railroad Ink / Azurově modrá edice. - Hach, Hjalmar
Railroad Ink je chytrá a svižná hra pro celou rodinu. Hoďte kostkami a nakreslete cesty na svůj herní plán. Vytvářejte dopravní cesty, kterými propojíte výjezdy, abyste na konci hry získali co nejvíce bodů. Toužíte-li po větších výzvách, využijte dvou rozšíření, která jsou součástí balení.