Závod s časem - Regan, Lisa (Cosmopolis, 2024)
Thriller z krimisérie o detektivce Quinnové - objektem jejího pátrání je tentokrát vlastní sestra. Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu.