Začátek a konec - Štěpánek, Michal, 1984- (Lux, 2023)
Najdeš všechny kamarády? Víš, kde spí zvířata v zimě? Uděláš na tátu baf? Za pomoci hravých úkolů ti tato kniha poradí, jak stvořit vesmír, zimní krajinu a spoustu dalšího. Hlavní postavou jsi totiž ty! V příběhu této knihy budeš malé dítě a procvičíš si počítání, jemnou motoriku, paměť i představivost. Také si užiješ srandu a poznáš, že některé věci v přírodě mají svůj začátek a konec. Kniha je určena pro malé děti, předškoláky, ale i pro celou rodinu.