Detektivní únikovka. / Leopold díl 3. Leopoldův osud - Norsker, Jeppe (Mozkovna)
Hra na způsob severské detektivky. Leopoldův osud - Marii se podařilo sehnat dostatek prostředků, aby se konečně mohla utkat s králem Leopoldem, nejdříve ho ale musí najít.