Džungloidní zahrady od nezkrotné zahradnice - Votavová, Radka, 1970- (CPress, 2024)
Praktická příručka plná rad, doporučení a inspirací, jak proměnit svůj pozemek v krásnou, zdravou a trvale udržitelnou zahradu.