Pod zelenou pečetí : napínavé příběhy z kasáren finanční stráže - Macková, Marie, 1958- (MOBA, 2024)
Příběhy z prostředí pohraniční finanční stráže od 19. do 1. poloviny 20. století, viděné pohledem kasárenské hospodyně.