Najdi mé oblíbené dinosaury : doprovázej postavy při jejich dinosauřím dobrodružství - Lundie, Isobel (Hledej a najdi (Dobrovský), 2024)
Obrázková knížka s velkým množstvím detailů děti provází dinosauřím muzeem a umožní jim vydat se na cestu zpátky časem až do pravěku. Vybízí k tvoření vlastních příběhů a pomáhá rozvíjet slovní zásobu i postřeh.