I v pekle potkáš anděly : příběh Etel Senderovičové, která prošla tábory Osvětim, Geislingen a Dachau - Kopecký, Milan, 1952 srpen 15.- (Ikar, 2024)
Biografický příběh, který autor napsal na základě písemných vzpomínek své matky a zachytil v něm její životní peripetie v období nacistického teroru, kdy na vlastní kůži prožila peklo koncentračních táborů.