Uličníci - Marianová Lukešová, Tereza, 1993- (Albatros, 2023)
Hravé básničky, které experimentují s různými básnickými formami, novotvary a za doprovodu realistických ilustrací představují více či méně skryté zvířecí obyvatele města.