Čarodějky - Krajčo Babinská, Karin, 1974- (Nastole, 2024)
Tak jako existuje den, existuje i noc. Jako existuje světlo, existuje i tma. ... Román zachycuje příběh dvou sester, dvojčat Debory a Táni, které se ovšem velmi liší svým přístupem k životu.