Medicína úžasná i děsivá : přelomové i nejdrsnější léčebné postupy - Farndon, John, 1960- (Bambook, 2024)
Pokud jde o medicínu, nikdy jsme na tom nebyli lépe! Ale dlouhé dějiny lékařství jsou plné děsivých nemocí, odporných léků a hrůzných léčebných postupů, které byly často nejen bizarní, ale i nebezpečné! Seznamte se alespoň s některými…