Čeština nejen pro mladé fotbalisty/ky - Brož, František, 1960- (SportClient, s.r.o., 2024)
Publikace vznikla ve spolupráci s projektem Knihy trochu jinak. Jde o procvičování češtiny na textech týkajících se výhradně fotbalu: pravidlech, historii, současných výsledků pohárů, superpohárů i české ligy.