Baron Trenck. - Niedl, František, 1949- (MOBA, 2024)
Pokračování fascinujícího příběhu Franze Trencka, muže nezkrotné povahy i odvážného dobrodruha, který v 18. století pomohl Marii Terezii uchránit její habsburské dědictví.