Poznej země a vlajky : zábavný atlas světa pro děti - Carletti, Emanuela (Sun, 2024)
Kniha je vyrobena v luxusní vazbě s geltexovou úpravou a XL formátem, což ji činí ideálním dárkem pro děti. Nádherné ilustrace a piktogramy nejenže přitahují pozornost, ale také motivují k dalšímu poznávání světa.