Kapuce od mikiny : sbírka povídek - Stančík, Petr, 1968- (Celé Česko čte dětem, o.p.s., 2022)
Kapuce od mikiny je sbírka povídek určených především pro náctileté, kdy 15 renomovaných a oblíbených spisovatelek a spisovatelů se ponořilo do témat, pocitů a prožitků dospívajících teenegerů.