Hasiči, záchranáři : tichá kniha (SmartiBook, 2024)
Obsahuje 9 stran aktivit. Vhodné pro děti od 3 let. Nabízí četné aktivity, díky kterým se dítě může seznámit s různými profesemi (hasiči, záchranáři, policisté, mechanici, stavební práce). Součástí aktivit jsou úkoly, kdy dítě může rozvíjet neomezené hraní rolí s jednotlivými díly. Pomocí magnetického jeřábu mohou postavit dům; se záchranářskými vozy dokážou zachraňovat oběti nehod na křižovatkách a s hasičským autem, hasiči a veškerou potřebnou technikou dokážou rychle uhasit požáry.