Až na dno - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 1994)
Poklidný život čtyřicetileté Joanne Hunterové, dokonalé manželky a milující matky, se náhle rozpadá. Téměř po dvaceti letech ji opouští manžel, přestává si rozumět se svou nejlepší přítelkyní Evou, jež jí byla od dětství oporou, a navíc se stává terčem výhrůžných anonymních telefonátů. Nepředvídaný sled událostí strhne Joanne z jejích nebeských výšin a zdá se, že není nic, co by ji při tomto pádu až na dno mohlo zachytit, a nikdo, kdo by rozevřel ochrannou náruč. Najednou je odkázaná pouze na sebe. A neodbytný, chraplavý - ani mužský, ani ženský - hlas v telefonu ji neustále děsí: "Teď jsi na řadě ty..."