Prázdné místo - Rowling, J. K., 1965- (Plus, 2013)
Náhlá smrt oblíbeného radního a následná volební kampaň uvolní skryté temné proudy ve zdánlivě idylickém anglickém maloměstě. První román populární britské autorky, určený dospělým čtenářům.