Proudové šílenství - Šenk, David, 1977- (Pevnost (Epocha), 2013)
Představte si vesmír, ve kterém je snadné cestovat mezi hvězdami. Seznamte se s mimozemšťany s fenomenální pamětí, s tvory schopnými ovládat předivo časoprostoru i s těmi, kteří před staletími přišli zničit Zemi a opět se vracejí. Zůstanou lidé v tomto vesmíru stejní jako dnes? Jak se vypořádají se ztrátou bližních na cizích světech, jaké budou důsledky genetických modifikací a jak zvládnou nové telepatické schopnosti? Překročte práh a vrhněte se do náruče Proudového šílenství. Nakladatelská anotace.