Osm múz mého života - Koutecký, Josef, 1930-2019 (Rozhovory (Vyšehrad), 2016)
Autorka rozdělila rozhovor do osmi tematických celků, které představují životní lásky profesora Kouteckého. Mezi ně patří vedle medicíny i zvířata, hudba, čeština, víra, Praha, umění a starožitnosti. Jeden z oddílů je věnován milované ženě Jitce. Rozhovory vznikaly na přelomu let 2015-2016.