Manžel nikdy nespí - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2017)
Další z řady nenáročných románů české autorky o nemožných mužích a jejich trpících ženách zavede svou nešťastnou hrdinku do Paříže a do Rakouska.