Star Wars. - Karpyshyn, Drew, 1971- (Egmont Publishing, 2017)
Darth Bane nalézá dokonalou učednici v Zannah, jež přes své mládí ovládá instinktivní spojení s temnou stranou. Pod Baneovým vedením se Zannah stane nepostradatelnou na tažení Sithů za zničením Jediů a ovládnutím galaxie. Jeden Jedi je však přesvědčen, že Sithové přežívají. Dokonce ani on však netuší nic o úžasných nových znalostech, které Bane objevil a jež ho učinily mnohem silnějšm, než si kdo dovede představit. Nakladatelská anotace.