Ranč Stříbrný poník. - Green, D. L. (CPress, 2018)
První část příběhů z ranče Stříbrný poník, ve které se seznamujeme se sestrami Míšou a Terkou, babičkou Stříbrnou a také neposlušnou kobylkou Hvězdou. Pro mladší dívky.