Lovecká vzpomínání - Křivánek, Jiří, 1959- (Esence, 2020)
Autor vypráví příběhy ze své pětadvacetileté praxe v myslivosti, během níž poznal krásnou přírodu zejména ve výcvikových vojenských prostorech. Setkal se s mnoha lesníky, myslivci a lovci, poznal úspěchy i strasti při lovu.