Konec stárnutí : proč stárneme a proč už nemusíme - Sinclair, David A., 1969- (Pod povrchem, 2020)
Autor se v knize věnuje problematice stárnutí ve spojitosti s prodloužením času aktivního a zdravého života (tzv. healthspan).